Oferta India 7 zile Triunghiul de Aur: Delhi, Agra-Taj Mahal, Jaipur

Delhi India
Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 20-08-2017
  • - Iesire: 27-08-2017
TOTAL
950 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta India 7 zile Triunghiul de Aur: Delhi, Agra-Taj Mahal, Jaipur

ZIUA 1-Duminica: intalnire la ora 08:10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10:00, sosire la ora 11:40. Decolare din Istanbul la ora 19:55.

ZIUA 2- Sosire in Delhi la ora 04:20- deplasare(200 km) spre Agra. La 40 km de Agra vizita Mathura-vechi centru cultural si religios(loc de pelerinaj al hindusilor). Cina si cazare in Agra.

ZIUA 3 - mic dejun-in Agra, vizita Taj Mahal- cel ma extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Deplasare(230 km) la Jaipur. La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 4- mic dejun- la 10 km de Jaipur se viziteaza Fort Amber(palat fortificat construit pe un pinten stancos)-capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace(palatul maharajahului), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal(palatul vanturilor). Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 5- mic dejun-deplasare(250 km) la Delhi-vizita Jama Masji(cea mai mare moschee din Asia), aoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamanetului si Palatul Prezidentia. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 6- mic dejun- se viziteaza Raj Ghat(Ghandi Memorial)-locul incinerarii lui Mahatma Ghandi, Fortul Rosu si Qutab Minar-cel mai inalt minaret de caramida din lume. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 7- Sambata- Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 06:05. sosire in Istanbul la ora 10:25. Ora 19:25 decolare si sosire in Otopeni la 20:50.

Tariful include:

-servicii ghid roman si ghizi locali;

-transport autocar 2* cu aer conditionat;

-bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;

-4 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina la hoteluri de 3 si 4*.

VREMEA
°C