Oferta Delta Dunării și Dobrogea Peștera Sf. Andrei – Adamclisi – Murighiol - Halmyris – Celic Dere – Tulcea

Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
 • - Intrare: 08-10-2018
 • - Iesire: 12-10-2018
TOTAL
169 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta Delta Dunării și Dobrogea Peștera Sf. Andrei – Adamclisi – Murighiol - Halmyris – Celic Dere – Tulcea

169 € / persoana

 date de plecare

 • 23.04, 07.05, 21.05, 4.06, 11.06, 3.09, 10.09, 17.09, 24.09, 1.10, 8.10.2018

 TARIFUL include

 • 4 nopți de cazare la pensiune 4* în Murighiol, Delta Dunării
 • Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
 • Seară lipovenească cu program folcloric, muzică de petrecere și bucate alese
 • Excursia cu barca în ziua 2
 • Vizite conform descrierii
 • Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
 • Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

 Tariful nu include

 • Asigurarea storno
 • Taxe și cheltuieli personale
 • Intrările la obiectivele turistice
 • Excursiile opționale

 excursii opționale neincluse în tarif

 • Excursie cu barca pe canalele Deltei: 25 euro/ persoană

Program

Ziua 1: București – Peştera Sf. Andrei – Adamclisi - Murighiol (420 km)
Plecare din București spre Dobrogea. Prima oprire o facem la unul dintre cele mai venerate locuri creștine din țara noastră, leagănul ortodoxiei româneşti: Peştera Sfântului Andrei. Continuăm cu o vizită la cetatea Tropaeum Traiani din Adamclisi, ridicată în urma victoriei lui Traian în faţa lui Decebal. Petrecem următoarele 4 nopți la pensiune în Murighiol, Delta Dunării.

Ziua 2: Situl arheologic Halmyris - Excursie în Delta DunăriiDupă micul dejun vizităm ruinele cetății Halmyris, din Murighiol, unul dintre cele mai importante situri arheologice din România. Continuăm ziua cu o plimbare de jumătate de zi cu barca, pe cel mai vechi braț al Dunării, brațul Sfântu Gheorghe, precum și pe canalele mai retrase, pentru a ne face o idee despre marea diversitate a vieții sălbatice din Deltă.

Ziua 3: Celic Dere – Cocoșu - Tulcea – Cetatea Enisala (aprox. 220 km)În această zi avem ocazia de a descoperi Tulcea și explora Muzeul Delta Dunării. Aflăm mai multe despre geneza și evoluția Deltei, flora si fauna acestui loc unic. Este uimitor cum a înaintat Delta de-a lungul timpului, și cum s-a transformat în circa 12.000 ani dintr-un golf în ceea ce este astăzi. În apropiere de Tulcea vizităm mănăstirea Celic-Dere, unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Călătorim pe malul mării spre Cetatea Enisala, construită de negustori genovezi la sfârșitul secolului al XIII-lea și unul dintre cele mai bune perimetre din Europa pentru observarea păsărilor. De pe dealul unde se ridică cetatea, admirăm lacurile Babadag și Razim și natura sălbatică care le înconjoară.

Ziua 4: Excursie pe canalele Deltei

Vă invităm să participați la o excursie opțională de o zi (extracost). Cel mai bun mod de a savura Delta Dunării în toată splendoarea ei este de departe o plimbare cu barca pe canale. Putem alege între câteva variante: satul pescăresc Sfântu Gheorghe și Vărsarea Dunării în Marea Neagră, Rezervația Pădurea Letea sau Sulina. Indiferent ce alegi, plimbarea e spectaculoasă! Vom trece prin canale mici, înguste, unde sălciile cresc direct din apă, canale prin stuf care se deschid prin luminișuri sau lacuri pline de “covoare” de nuferi de sute de metri pătrați.

Ziua 5: Cetatea Histria – Lacul Sinoe - Constanța – București (420 km)După micul dejun descoperim vestita cetate Histria, cea mai veche aşezare urbană din ţară, ridicată în urmă cu peste două mii șase sute de ani și admirăm Lacul Sinoe, fost golf maritim, care comunică încă cu Marea Neagră. Încheiem programul în Dobrogea cu o oprire în Constanța și un tur ghidat prin centrul istoric al orașului. Întoarcere în București spre sfârșitul zilei

Pensiunea Laguna Albastră 4*
Aflată în vecinătatea satului Murighiol, pe malul Dunării, pensiunea Laguna Albastră oferă servicii catalogate la 4 margarete într-un cadru complet special. Frumusețea naturii din Delta Dunării intră în perfectă armonie cu o construcție care îmbină confortul cu stilul zonei.Laguna Albastră include un restaurant cu specific românesc, piscină în aer liber, cu şezlonguri şi umbrele, un bar la piscină, grădină cu facilităţi de grătar şi o terasă în aer liber. Meniul restauratului este foarte diversificat și oferă preparate specifice zonei, având la bază peștele, dar și preparate tradiționale românești.

Camerele oferă balcon cu vedere la râu sau către lac, acces gratuit la internet, TV cu ecran plat prin cablu, aer condiționat, minibar și uscător de păr.