Oferta City Break Hannover

Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 18-11-2018
  • - Iesire: 21-11-2018
TOTAL
129 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta City Break Hannover

City Break #Hannover Germania

129 euro / persoana
18 - 21.11.2018 / la cerere si alte perioade

Tariful include:
- bilete de avion cursa directa
- taxe de aeroport
- bagaj de mana 10 kg
- 3 nopti cazare si mic dejun la Atlanta Hotel Central 3* sau similar

Obiective turistice:

Marea Gradina Herrenhausen. Este replica data de Hanovra gradinilor frantuzesti de la Versailles. A fost creata spre finalul secolului al XVII-lea si, de atunci, generatii intregi de gradinari o intretin. Pentru iubitorii de flori, este obligatoriu sa ajungeti la sfarsitul primaverii, inceputul verii, cand gradina se transforma intr-un paradis.
Castelul Marienburg – este considerat cea mai frumoasa cladire in stil neo-gotic din Germania si asta spune totul. E la vreo 30 km de Hanovra si a fost resedinta printilor electori de Hanovra timp de secole. Dupa ce Hanovra a fost anexata de Prusia in 1866, familia domnitoare s-a refugiat in Austria, dar dupa al Doilea Razboi Mondial s-a intors si a redeschis castelul, ca o atractie turistica. In continuare, este detinut de familia princiara a Hanovrei.
Hannover Zoo – se spune ca este una dintre cele mai moderne si frumoase gradini zoologice din Europa. Pot fi vazute aproape 2.000 de animale in 6 “lumi”, iar iarna, apare si o a saptea lume – Winter Zoo, unde de asemenea poti sa patinezi.
Centrul vechi
Casa baronului Munchhausen.