Oferta Hotel Impact 3G 3*- Costinesti Litoral 2019

Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 15-06-2019
  • - Iesire: 20-06-2019
TOTAL
400 ron
Tarif / pers / sejur

Oferta Hotel Impact 3G 3*- Costinesti Litoral 2019

 

Situare: Este situat la aproximativ 100 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

  Info: Hotelul ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului. Hotelul are o receptie moderna cu magazine.

  Camere: Hotelul are camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresie cu covorase, usi noi de acces in camere si mobilier nou deosebit. Camerele sunt prevazute cu balcon. Cazarea se face in 70 de camere duble cu bai proprii, TV, frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase si tamplarie PVC. 20 de camere dispun de vedere la mare. Restaurant: Masa se serveste in sistem ,,bon valoric", in cadrul restaurantului ,,Regal".Facilitati: Exista parcare pazita in curtea unitatii.Servicii gratuite: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrarea bagajelorServicii cu plata: inchiriere jocuri distractive, biliard, telefonie locala, interurbana, internationala Facilitati copii: Gratuitate la cazare fara pat suplimentar pentru maxim 1 copil pana la 10 ani cu 2 adulti platitori in camera, fara pat suplimentar.In cazul in care se solicita pat suplimentar, reprezinta 50% din tariful de cazare al unui adult. Patul suplimentar este obligatoriu pentru un copil in varsta de peste 10 ani si se tarifeaza cu 50 % din tariful de cazare al unui adult. Se accepta maxim un pat suplimentar in camera. 

  Animale de companie: Nu se accepta animale de companie.

  Atractii in zona: Golful Francezului, Obeliscul, Epava Evanghelia. Cursuri de echitatie. Cursurile se tin in padocurile din spatele hanului. iar pentru plimbari calare se fac excursii cu grupul sau individual pe malul marii si in imprejurimi.