Oferta Grecia Pelerinaj Sf Nectarie Circuit avion.

Athens Grecia
Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 08-11-2018
  • - Iesire: 11-11-2018
TOTAL
449 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta Grecia Pelerinaj Sf Nectarie Circuit avion.

8 Noiembrie | Bucuresti – Atena

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 14:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena–dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei–Partheonul. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar. Detalii hotel

9 Noiembrie | Insula Eghina, Manastirea si Catedrala Sf Nectarie Taumaturgul – Atena

Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre Portul Pireu pentru imbarcare pe ferry-boat si traversare catre Insula Eghina unde vom vizita Manastirea si Catedrala Sf Nectarie Taumaturgul, mare vindecator si facator de minuni, urmata de participarea la slujba inchinata sarbatoririi Hramului Sfantului Nectarie. Dupa slujba, Tur panoramic al insulei Eghina si intoarcere in port pentru revenire la Atena. Dupa debarcarea in Portul Pireu, tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, Acropole. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.

10 Noiembrie | Acropole - Insula Evia, Moastele Sf. Ioan Rusu, Manastirea Sf Efrem

Mic dejun. Dimineata, vizita cu ghid local de Lb Romana pe Acropole (biletul de intrare in valoare de 12 € se achita la fata locului). Dupa vizita, timp liber la dispozitie in Atena pentru vizite individuale sau optional, Excursie de 1 zi in Insula Evia la Moastele Sf Ioan Rusu si Manastirea Sf Efrem. Suntem in Insula Evia, a doua ca marime din Grecia. Vom vizita Biserica Sf Ioan Rusul care se afla in localitatea Prokopi si adaposteste moastele Sf. Ioan Rusul, originar din Rusia. Vom vizita apoi Manastirea Sf Efrem cel nou, manastire de maici din localitatea Nea Makri, regiunea Atica, la 40 km distanta de Atena. Manastirea are o vechime de circa 600 de ani, este zidita din piatra in stil grecesc si adaposteste moastele Sf Efrem, care este considerat ocrotitorul dependentilor de droguri si al celor cu depresie. Intoarcere la Atena. Tarif: 50 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.

11 Noiembrie | Muzeele Atenei – Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite pietonale cu insotitorul de grup sau ultimele cumparaturi inainte de plecare. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la receptie. Va recomandam vizitarea muzeelor Atenei, unul dintre cele mai importante fiind Muzeul de Arheologie. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

VREMEA
°C