Oferta SKI Austria cu monitori romani 2019 Sejur autocar.

Austria Austria
Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 02-02-2019
  • - Iesire: 09-02-2019
TOTAL
263 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta SKI Austria cu monitori romani 2019 Sejur autocar.

2 Februarie 2019 | Bucuresti–Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de conditiile de trafic. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

3 Februarie 2019 | Budapesta–Hoch-Imst Tirol

Mic dejun. Excursia continua catre Austria–Tirol. Ajungem spre seara in statiunea Tarrenz-Imst, ideal localizata pentru domeniile de ski din regiune. Domeniul de ski Hoch-Imst este unul dintre cele mai renumite din Tirol si datorita apropierii de Ghetarul Pitztal. De asemenea, resorturi si domenii de ski de renume precum St. Anton am Arlberg, Ischgl, Solden sunt in imediata apropiere. Sosire la hotel si intampinare cu welcome drink. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Lamm 3* sau similar. Detalii hotel

4–7 Februarie 2019 | 4 Zile de Vacanta la SKI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ski pe domeniile din regiune. Transfer gratuit cu autocarul la domeniul skiabil sau la punctele de imbarcare in skibus. Lectii de ski gratuite cu instructori romani (2 ore dimineata, 2 ore dupa pauza de pranz). Lectiile de ski se vor desasura in doua grupe de cate maxim 10 persoane/instructor, adulti si copii, in fiecare zi in perioada 4–7 Februarie timp de 4 zile. Acces gratuit la facilitatile hotelului de recuperare dupa o zi de ski: sauna si baia de aburi. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Lamm 3* sau similar.

Domenii de ski disponibile in regiune:

Tiroler Oberland este considerat a fi centrul sporturilor de iarna din regiunea alpina si destinatia ideala pentru vacanta dumneavoastra de schi in Tirol. Cateva dintre cele mai bune regiuni de skii din lume se afla aici. Din regiunea de vacantă Imst sunt doar cativa kilometri pana la o varietate incredibila de partii de ski. Cu oferta imbatabila a pasului Regio Card Pitz, aveti acces la zonele de ski: Hoch-Imst, Hochzeiger, Pitztal Glacier si Rifflsee. Detalii cu privire la tarifele de ski pass si optiunile existente vezi la Excursii optionale sau gasiti AICI

Atractiile din regiune:

Alpine Coastercel mai lung rollercoaster alpin din lume se afla in regiunea de vacanta Imst !

Activitati nocturnesanius, schi in nocturna, ture de schi in grup, etc.

Cabanele alpinepentru momente de relaxare.

SunOrama–Terasa panoramica la 2.100 m altitudine cu o panorama deosebita asupra zonei Imst.

8 Februarie 2019 | Imst-Budapesta

Mic dejun. Ne luam la revedere de la mirificul Tirol si ne indreptam spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de Lb Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare Hotel Airport Hotel 4* sau simuilar Budapesta.

9 Februarie 2019 | Budapesta–Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de conditiile de trafic.

VREMEA
°C