Oferta Roma Vacanta 1 Decembrie Circuit avion

Rome-Ciampino Italy
Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 30-11-2018
  • - Iesire: 02-12-2018
TOTAL
370 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta Roma Vacanta 1 Decembrie Circuit avion

30 Noiembrie | Bucuresti–Roma

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:30 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B1015 cu destinatia Roma. Decolare la ora 06:30, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:45. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local. Tur de oras Roma: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Transfer la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Albani 4* sau similar Roma, ideal localiza in zona exclusivista Parioli din vecinatatea parcului Vila Borgheze. Detalii hotel

1 Decembrie | Roma–Muzeele Vaticanului

Mic dejun. Optional, Vizita la Vatican cu ghid localcel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro–cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Foarte Important: Biletul de intrare la Vatican se achita din tara. Tarif: 38 €/adult, 30 €/copil 2-11.99 ani, minim 15 participanti si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup pentru evitarea cozii, inchiriere audio casti, ghid local autorizat. Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumparaturi, cu magazine impanzite in tot orasul. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2.000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv, cat si exploziv ! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti, cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare Hotel Albani 4* sau similar Roma.

2 Decembrie | Tivoli–Bisericile si Catedralele Romei

Mic dejun. Optional, Excursie la Tivoli–unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este. Tarif: 60 €/adult, 45 € copil 2-11,99 ani (minim 15 participanti) si include: transport autocar, ghid local, rezervare si bilet de intrare la Vila D’Este. Intoarcere la Roma. Dupa amiaza, Tur pietonal cu insotitorul de grup si vizitarea bisericilor: San Giovanni Laterano, prima catedrala oficiala din Roma ctitorita de Constantin cel Mare in 324. Supranumita "Mama tuturor bisericilor" bazilica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei, biserica unde Papa este episcop. Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dupa Cristos si dedicata Sfintei Marii. Lacasul a fost ridicat dupa ce Papei Liberius i s-a aratat in vis Maica Domnului, care l-a indemnat sa faca o astfel de constructie. San Pietro in Vincoli, aceasta biserica veche a fost ridicata in Sec IV si complet renovata de Papa Julius al II-lea la sfarsitul Sec V. Numele sau inseamna "Sfantul Petru in Lanturi”. Marea atractie este Mausoleul lui Julius al II-lea comandat de insusi Papa in 1505 si realizat de Michelangelo. Puteti sa va petreceri seara in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante.  Cazare Hotel Albani 4* sau similar Roma.

3 Decembrie | Roma-Bucuresti

Mic Dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B1216 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:50, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 22:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Roma => Bucuresti, Compania Blue Air
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel Albani 4* situat central, sau similar
• Tur de oras Roma cu autocar si ghid local
• Tururi si vizite pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxa de oras aprox 6 €/persoana/zi se achita la receptia hotelului
• Excursiile optionale
• Intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public

 

 

VREMEA
°C