Oferta Revelion 2019 Cappadocia

Cappadocia Turcia
Tarifele sunt calculate pentru loc in camera dubla. Pentru tarif copii contactati agentia
Oferta include:
- Perioada:
  • - Intrare: 26-12-2018
  • - Iesire: 03-01-2019
TOTAL
251 euro
Tarif / pers / sejur

Oferta Revelion 2019 Cappadocia

Capadocia, labirinturi ascunse si peisaje selenare

In inima Turciei moderne se ascunde un petic de pamant care pare desprins dintr-o alta lume: formatiuni geologice stranii, similare cu cele lunare, labirinturi subterane, fortarete, orase construite sub pamant... elemente care, luate impreuna, ofera o savoare unica acestei zone aflata mai tot timpul in atentia istoriei. Capadocia nu inseamna doar straturi de lava si roca vulcanica depuse de-a lungul timpului, ci si suprapunerea unor fasii de istorie care dau nastere unei povesti magice despre cuceritori, culturi disparute, razboaie si sfinti.

Regiunea cailor frumosi

Situata la 320 de kilometri de Ankara, capitala Turciei moderne, Capadocia se desfasora sub forma unui peisaj unic, in alcatuirea caruia intra pesteri, tuneluri si sute de orase subterane sapate de hititi in urma cu peste 3.000 de ani. Aici, secretele se afla in fiecare coltisor, de la tunele capcana si pesteri, pana la rute clandestine, utile in aprigele lupte care s-au dat in aceste locuri. Capadocia sau Kapadokya, dupa numele hitit care insemna “regiunea cailor frumosi”, este o lume subterana care ascunde in faldurile sale campurile de batalie ale cuceritorilor, razboaie sangeroase sau lupte religioase care au amenintat tot timpul sa o distruga. In aceste locuri, sacrul si profanul au cunoscut convietuirea. Dincolo de chestiunile de razboi, aici au fost construite primele manastiri din lume, iar numarul lacasurilor de cult s-a ridicat de-a lungul timpului la peste 200 de biserici. In ciuda invaziei turistice, regiunea a reusit intr-un fel sau altul sa isi pastreze o aura de mister, chiar si in fata arheologilor si istoricilor moderni. Nu numai considerentele istorice fac posibila aceasta afirmatie, ci si evenimentele moderne, care includ campuri magnetice despre care se presupune ca au proprietati curative sau semnalarea unor obiecte zburatoare neidentificate.

Tariful include:
- Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international;
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* si 4*;
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;
- Vizitele la Pamukkale, Hyerapolis, Antalya, Aspendos, Manavgat, Side, Konya, Uchisar, Kaymakly, Nevsehir, Goreme, Ankara, Istanbul, Edirne.

Tariful nu include:
- Asigurare Travel (medicala + storno);
- Excursiile si vizitele optionale conform program;
- Biletele de intrare la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali;
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete);
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta
este solicitata (se achita cash in euro de catre turisti).

VREMEA
°C